Projectleider Elektrotechniek


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (junior) Projectleider Elektrotechniek! Dus, ben jij ambitieus en op zoek naar een informele werkgever die volop ruimte biedt in jouw loopbaan? Lees dan zeker verder.

 

Wie is SDK Elektrotechniek en wat doen we?

SDK is een Elektrotechnisch Installatiebedrijf bestaande uit een team van 50+ medewerkers. Wij richten ons op elektrotechnische projecten in de regio Brabant / Limburg. Hierbij kun je denken aan bedrijfshallen, kantoorgebouwen, zorginstellingen, onderwijsgebouwen en appartementencomplexen. Voor de grotere projecten realiseren we ook voor andere (grote) installatiebedrijven de elektrotechnische installatie.

“Wist je dat je bij SDK snel stappen kunt maken als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling? SDK is in beweging, groeit snel en jij kan daar deel van uitmaken. Samen met een enthousiast en hecht team kun jij ons helpen SDK naar een hoger plan te tillen!”;  Paul Maas, directeur SDK Elektrotechniek. 

 

 

Wat ga je doen?

Als Projectleider fungeer je als het primaire aanspreekpunt voor diverse klanten in de regio. Vanaf het prille begin neem je actief deel aan overleggen. Je hebt de leiding in het coördineren, adviseren en informeren van klanten over de doeltreffende, winstgevende en realisatie en voltooiing van onze projecten. Je identificeert potentiële risico’s en anticipeert voortdurend op mogelijke aanpassingen. Je zorgt voor tevredenheid bij onze klanten.

Om alle betrokken partijen op de hoogte te houden, informeer je hen op regelmatige basis. Daarnaast neem je de verantwoordelijkheid voor de functionele aansturing van het projectteam, bestaande uit de chef-monteur, werkvoorbereiding en de betrokken monteurs. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de correcte kwaliteit, het juiste rendement en de tevredenheid van klanten voor de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd.

De projecten zijn hoofdzakelijk in de woningbouw en utiliteit. Bovendien fungeer je als gevraagde en ongevraagde sparringpartner voor je collega-projectleiders en het management; een zeer gevarieerde functie met aanzienlijke verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde, en je hebt contact met mensen op diverse niveaus.

 

Wat wij jou te bieden hebben?

 • Een uitstekend salaris wat past bij jouw opleiding en werkervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een bedrijfsauto;
 • Beschikking over een laptop en mobiele telefoon;
 • Een afwisselende baan met veel contact met collega’s en klanten;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van je werk;
 • Werken bij een ambitieus bedrijf met een open cultuur en korte lijnen;
 • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheid;
 • Je carrière ligt bij ons voor je open: van Junior Projectleider doorgroeien naar Senior Projectleider? Wij gaan graag de uitdaging met je aan.

 

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een HBO diploma Elektrotechniek;
 • Je hebt aanvullende vakgerichte cursussen gevolgd of je bent bereidt om deze te volgen;
 • Je kunt makkelijk communiceren;
 • Ervaring in de werkvoorbereiding is een pré.

 

Is je interesse gewekt?

Aarzel dan niet en neem contact op met Martijn van Mensvoort, Hoofd P&O. Hij is te bereiken via m.vanmensvoort@sdkelektrotechniek.nl of whatsapp of bel naar 06 21198653.

Wil je meer informatie over de werkzaamheden, neem dan contact op met Stefan Theelen via s.theelen@sdkelektrotechniek.nl of whatsapp of bel naar 06 48332007.

 


Reageer op deze vacature

U kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar nummer 0621198653

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Motivatie

  Upload uw CV

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy

  Lees de Privacy Policy

  We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
  Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

  [X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacyverklaring


   
  VCA
  Techniek Nederland