Eerste Monteur Elektrotechniek


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (aankomend) Eerste Monteur Elektrotechniek!  Dus, ben jij net afgestudeerd, al een ervaren medewerker, of wil je jezelf gaan omscholen naar deze functie? Lees dan snel verder.

 

Wie is SDK Elektrotechniek en wat doen we?

SDK is een Elektrotechnisch Installatiebedrijf bestaande uit een team van 50+ medewerkers. Wij richten ons op elektrotechnische projecten in de regio Brabant / Limburg. Hierbij kun je denken aan bedrijfshallen, kantoorgebouwen, zorginstellingen, onderwijsgebouwen en appartementencomplexen. Voor de grotere projecten realiseren we ook voor andere (grote) installatiebedrijven de elektrotechnische installatie.

“Wist je dat je bij SDK snel stappen kunt maken als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling? SDK is in beweging, groeit snel en jij kan daar deel van uitmaken. Samen met een enthousiast en hecht team kun jij ons helpen SDK naar een hoger plan te tillen!”

 

Hoe ziet jouw dag als 1e Monteur Elektrotechniek eruit?

Als Eerste Monteur zorg jij zelfstandig en samen met (hulp)monteurs voor de realisatie van onze projecten conform de tekeningen en instructies. Hierbij stuur je je collega’s aan, zorg je voor de benodigde materialen en controleer je de kwaliteit van ons werk. Afwijkingen in de planning of uitvoering signaleer je bij onze uitvoerder zodat jullie samen kunnen bekijken welke oplossing we kunnen bieden. Ook houd je toezicht dat er veilig gewerkt wordt.

Daarnaast zouden we het leuk vinden als je samen met ons een bijdrage levert aan de ambities van SDK zodat we het elke dag een beetje beter doen dan gisteren.

 

Wat wij jou te bieden hebben?

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van je werk in een informeel bedrijf met korte lijntjes;
  • Een uitstekend salaris wat past bij jouw ervaring en wensen;
  • Een bedrijfsauto;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.


Wat neem jij mee?

Wij vinden het fijn wanneer je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je hebt een MBO diploma Elektrotechniek, tenminste op niveau 3;
  • Je hebt aanvullende vakgerichte opleidingen gevolgd of bent bereid tot het volgen van de benodigde vakgerichte opleidingen;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als (eerste) monteur;
  • Ervaring met overige disciplines (woningbouw) is een pré;
  • Je hebt VCA basis en VOL behaald of bent bereid om de laatste te behalen.


Is je interesse gewekt?

Aarzel dan niet en neem contact op met Martijn van Mensvoort, Hoofd P&O.

Hij is te bereiken via m.vanmensvoort@sdkelektrotechniek.nl of whatsapp of bel hem op nummer 06 211 98 653.

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacyverklaring


 
VCA
Techniek Nederland