Over ons


SDK Eelektrotechniek is al sinds vele jaren actief in tal van Elektrotechnische projecten. Wij hebben gewerkt aan installaties in onder andere: bedrijfshallen, kantoorgebouwen, winkelpanden, ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen en grote utiliteitsprojecten.

De kwaliteit van ons werk staat voorop. Tijdsdruk mag nimmer ten koste gaan van de kwaliteit. We vinden het belangrijk dat er installaties worden aangelegd die werken en zeker ook blijven werken.

SDK ontzorgt haar opdrachtgevers die altijd tevreden terugkijken op het proces en het resultaat. Onze bestaande opdrachtgevers zullen dit, op verzoek, graag zo aan u bevestigen.

Voor welke installaties?

SDK heeft alle disciplines voor installatie en onderhoud op het gebied van elektrotechniek in eigen huis:

– Licht- en krachtinstallaties
– Verlichtingssystemen
– Gebouwbeheerssystemen
– Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
– Inbraakbeveiliging
– Zorgsystemen

Erkend leer- en opleidingsbedrijf

SDK bestaat uit een team van 30+ collega’s. Wij hechten grote waarde aan het begeleiden en opleiden van mensen. Voor het opleidingstraject heeft SDK een leermeester in dienst en werken wij samen met diverse gerenommeerde opleidingsinstanties.

Onze werkwijze en dienstverlening

Wilt u meer weten over wat SDK voor uw bedrijf kan betekenen? Wij maken graag kennis in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacyverklaring


 
VCA
Techniek Nederland