Calculator / Werkvoorbereider Elektrotechniek


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (junior) Calculator / Werkvoorbereider Elektrotechniek! Dus, ben jij net afgestuurd, al een ervaren medewerker, of wil je jezelf gaan omscholen naar deze functie? Lees dan snel verder.

 

Wie is SDK Elektrotechniek en wat doen we?

SDK is een Elektrotechnisch Installatiebedrijf bestaande uit een team van 30+ collega’s. Wij richten ons op elektrotechnische projecten in de regio Brabant / Limburg. Hierbij kun je denken aan bedrijfshallen, kantoorgebouwen, zorginstellingen, onderwijsgebouwen en appartementencomplexen. Voor de grotere projecten realiseren we ook voor andere (grote) installatiebedrijven de elektrotechnische installatie.

“Wist je dat je bij SDK snel stappen kunt maken als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling? SDK is in beweging, groeit snel en jij kan daar deel van uitmaken. Samen met een enthousiast en hecht team kun jij ons helpen SDK naar een hoger plan te tillen!”

 

Wat ga je doen?

Je maakt betrouwbare calculaties en offertes voor de klant op basis van een ontwerp. Heb jij de ambitie om klantgesprekken te voeren? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Zo ook het uitvoeren van opnames op locatie.

Je bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van onze projecten, zoals het verzorgen van de planning, materiaalvoorziening, kosten- en tijdsbewaking, het controleren van werktekeningen en het uitvoeren van overige voorbereidende taken. Daarnaast zorg je voor een correcte projectadministratie, het signaleren van bestekafwijkingen en ben je dagelijks in contact met de uitvoerder en projectleider.

 

Wat wij jou te bieden hebben?

 • Een uitstekend salaris wat past bij jouw opleiding en werkervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Beschikking over een laptop en mobiele telefoon;
 • Een afwisselende baan met veel contact met collega’s en klanten;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van je werk;
 • Werken bij een ambitieus bedrijf met een open cultuur en korte lijnen;
 • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheid;
 • Je carrière ligt bij ons voor je open: van Calculator / Werkvoorbereider doorgroeien naar Engineer of Projectleider? Wij gaan graag de uitdaging met je aan.

 

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een MBO diploma Elektrotechniek, tenminste op niveau 4;
 • Je hebt aanvullende vakgerichte cursussen gevolgd of je bent bereidt om deze te volgen;
 • Je kunt makkelijk communiceren;
 • Ervaring in de werkvoorbereiding is een pré.

 

Is je interesse gewekt?

Aarzel dan niet en neem contact op met Martijn van Mensvoort, Hoofd P&O. Hij is te bereiken via m.vanmensvoort@sdkelektrotechniek.nl of whatsapp of bel naar 06 21198653.

Wil je meer informatie over de werkzaamheden, neem dan contact op met Stefan Theelen via s.theelen@sdkelektrotechniek.nl of whatsapp of bel naar 06 48332007.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacyverklaring


 
VCA
Techniek Nederland