Uitvoerder / Montageleider / Elektrotechniek / Chef Monteur


Wij breiden ons team graag uit en daarom hebben wij een vacature voor een (aankomend) Chef Monteur / Uitvoerder Elektrotechniek! Dus, ben jij ambitieus en op zoek naar een informele werkgever die volop ruimte biedt in jouw loopbaan? Lees dan zeker verder.

Wie is SDK installatie en onderhoud en wat doen we?

SDK is een elektrotechnisch installatiebedrijf en bestaat uit een team van 20 collega’s. Wij richten ons op elektrotechnische projecten in de regio Brabant / Limburg. Hierbij kun je denken aan bedrijfshallen, kantoorgebouwen, zorginstellingen, onderwijsgebouwen en appartementencomplexen. Voor de grotere projecten realiseren we ook voor andere (grote) installatiebedrijven de elektrotechnische installatie.

Wat ga je doen?

Als Chef Monteur / Uitvoerder ben jij voor onze klanten ons aanspreekpunt op onze projecten. Voor onze projecten ben jij degene die de opdracht om kan zetten in een uitvoeringsplan zodat je samen met je uitvoeringsteam kunt zorgen voor een zo optimaal mogelijk project en een tevreden klant. Hierbij focus jij je op de planning van de uren, het gebruik van materialen, de kwaliteit van ons werk, de veiligheid op de projecten en natuurlijk de afstemming met de klant. Voor onze medewerkers vervul je een belangrijke voorbeeldfunctie en begeleid en ondersteun je hen in hun loopbaan. Naast de projecten waar je je mee bezig houdt houd je je ook bezig met de technieken die we bij SDK toepassen en welke materialen we gebruiken. Hiermee lever je samen met ons een bijdrage aan de ambities van SDK zodat we het elke dag een beetje beter doen dan gisteren.

Wat wij jou te bieden hebben?

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van je werk in een informeel bedrijf met korte lijntjes;
  • Een uitstekend salaris wat past bij jouw ervaring en wensen;
  • Een bedrijfsauto;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Heb jij ambities om in de toekomst aan de slag te gaan in de werkvoorbereiding of projectleiding? Die mogelijkheden zijn zeker aanwezig!

Wat neem jij mee?

  • Een mbo-diplomaelektrotechniek minimaal op niveau 4;
  • Enkele jaren ervaring als Chef Monteur / Uitvoerder / Montageleider;
  • Een VCA VOL diploma. Als je deze niet hebt kun je deze bij ons behalen.

Is je interesse gewekt?

Aarzel dan niet en neem contact op met Margriet Verbakel, HR Adviseur.

Zij is te bereiken via m.verbakel@sdkelektrotechniek.nl of whatsapp of bel haar op nummer 06 211 98 653.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacyverklaring


 
VCA
Techniek Nederland